AGRIKOMPLEX 2023 🐄🐑🐖🐎🐇

editor
21
Aug
2023
21 Aug, 2023
Dana 17. Kolovoza 2023. godine posjetili smo 48. Međunarodnu poljoprivredno-prehrambenu izložbu Agrokomplex koja se održala u izložbenom centru grada Nitre u Slovačkoj zajedno sa uzgajivačima Svinjogojske udruge Virovitičko-podravske županije.

U izložbenom centru Nitre imali smo prilike vidjeti eksponate više od 450 izlagača i prodavača iz osam zemalja koji su u Nitri predstavili domaće životinje, poljoprivrednu tehniku te regenerativnu i preciznu poljoprivredu, imali smo i prilike kušati kvalitetnu hranu i otkriti čari slovačke tradicije. Istovremeno se u sklopu Agrokompleksa uz Državnu izložbu stoke tradicionalno održavala i izložba Lova, ribolova i pčelarstva. Najveću pozornost kako malih tako i velikih poljoprivrednika izazvali su najnoviji modeli poljoprivredne mehanizacije. 

Uz izložbe, za posjetitelje su bile pripremljene i radionice, razgovori sa stručnjacima, predavanja, stručni savjeti te popratni kulturni program koji uključuje razne gastronomske specijalitete, uglavnom domaće kuhinje.