Prijavite se na 17. savjetovanje uzgajivača svinja u Republici Hrvatskoj

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu organizira 17. savjetovanje uzgajivača svinja u Republici Hrvatskoj 12.-13. travnja 2022. godine u hotelu Well u Termama Tuhelj u Tuheljskim Toplicama.

Organizator savjetovanja je Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, a suorganizator Središnji savez udruga uzgajivača svinja Hrvatske (SUS). Pokrovitelj savjetovanja je Ministarstvo poljoprivrede, a sponzor Krapinsko – zagorska županija.

Cilj savjetovanja je informiranje i edukacija uzgajivača svinja, te stručnjaka iz najvažnijih područja svinjogojstva.

Za sudjelovanje potrebno je ispuniti Prijavnicu za sudjelovanje i dostaviti je najkasnije do 6. travnja 2022. godine na mail: svinjogojstvo@hapih.hr

Rezervacija smještaja za sudionike savjetovanja je preko niže navedene poveznice. Smještaj je omogućen u hotelu Well u Termama Tuhelj.

Sudjelovanje na 17. savjetovanju uzgajivača svinja bit će moguće u skladu s važećim epidemiološkim mjerama (EU Covid potvrda).

Program i prijavnicu, a ujedno i poveznicu za rezervaciju smještaja možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.hapih.hr/17-savjetovanje-uzgajivaca-svinja-rh/ 

Veselimo se Vašem dolasku!